Home
Vorige wereldwonder   Volgende wereldwonder
19
  Banaue Rijst Terrassen
Licentie: Magalhães

Banaue Rijst Terrassen (Filipijnen)

De rijstterrassen van de Filipijnse Cordilleras zijn omstreeks het begin van de jaartelling aangelegd in de bergen van de provincie Ifugao, in de buurt van het plaatsje Banaue, door voorouders van de lokale bewoners, de Ifugao. De rijstterrassen kunnen beschouwd worden als ware kunstwerken, omdat ze geheel met de hand zijn aangelegd in een tijd dat er nog geen machines beschikbaar waren. De rijstterrassen bevinden zich op ongeveer 1700 meter boven zeeniveau en beslaan een oppervlakte van bijna 6400 km². 
Videos Videos (11)   Google Maps Google Maps   Ervaringen Ervaringen (2)   Toevoegen Toevoegen
 
   
Wikipedia Wikipedia (UK)
Wikipedia Wikipedia (NL)
Google Earth KMZ Google Earth (.kmz)
   
   
   
 
Videos (11) -
 
 
Google Maps
 
Ervaringen, reisverslagen, tips en opmerkingen
Om een ervaring te kunnen delen dien je een account te hebben. Klik hier om een account te maken of in te loggen.

Ervaringen (2)

Ik ben er vier jaar geleden geweest, en het is een prachtige streek. De rijstterassen zijn wonderbaarlijk mooi. De mensen heel vriendlijk. Het BanaueHotel is een prachtig confortabel op westerse leest geschoeid hotel. Wij hebben de rit van Manila naar Banaue per nachtbus gemaakt, dit is een avontuur op zich. Als je iets wil kopen moet je wel afdingen.  
Img Herta De Smet
20-07-2008, 14:35
 
I am happy saying that I enjoyed my visit there, some 2 years ago. Great experience. I must add that I never seen such a caotic city as the city of Manila. Otherwise, the country is worth being visited. Its people are just charming !!  
Img Teresio Lorenzo Baldocchi
01-07-2010, 16:39